Beoordelingen van Indian Taste Hoofddorp

Recente recensies

5.0
Stefanie Z
16 oktober 2021

Precies op tijd, op de minuut aangekomen!!! Eten heerlijk, ze hebben rekening gehouden met mijn wensen. Goed warm, lekker op smaak. Gratis flesje drinken ! Top

Elisa
6 oktober 2021
Astrid
6 oktober 2021
Veron Goemans
26 september 2021
Nvk
22 september 2021

Wederom heerlijk gegeten

Singh
12 september 2021

Excellent pakodas. On time delivery. Paneer Tikka masala needs improvement. It was sour.

Inge
12 september 2021

Was weer heerlijk! Alleen wel half uur later als verwachte bezorgtijd, maar was in t weekend.

Ro
8 september 2021

Super lekker zoals altijd, snel bezorgd

Priyanka
8 september 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd ๐Ÿ˜ niet duur voor wat je krijgt๐Ÿฅฐ

Marja
6 september 2021

Onze bestelling, vegetarische roti met ei, was super lekker!

Sebastiaan
5 september 2021
Astrid
3 september 2021
Ronald
30 augustus 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VW.
30 augustus 2021
Marlinda
29 augustus 2021

Eten heerlijk, lief dat bezorger excuses aanbood dat het een beetje laat was

anoniem
24 augustus 2021

Keurig op tijd bezorgd en eten was goed.

D.Zandbergen
23 augustus 2021

Goed warm eten,flinke portie,smaak was uitstekend,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Breijer
22 augustus 2021

Snel bezorgd, heerlijk eten. Ik had alleen verzocht de namen of vd gerechten of vd personen op de gerechten te schrijven, helaas was hier niet aan voldaan. Met 6 verschillende personen die iets besteld hebben is het nogal een speurtocht naar het juiste gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonila
12 augustus 2021

Zoals Altijd erg lekker

Leon
11 augustus 2021

De smaak van elk gerecht was meer dan prima. Alleen de tandori kip was behoorlijk droog. Zonder slok drinken was die niet weg te krijgen.

B
11 augustus 2021
Yeliz
9 augustus 2021

elke keer super lekker en snel bezorgd

Ersan
8 augustus 2021
Rita
8 augustus 2021
Anoniem
1 augustus 2021
Lucas Creemers
29 juli 2021

Zoals altijd uitstekend was de bezorging top. Eigenlijk de beste en snelle bezorging van alle restaurants in Hoofddorp, maakt niet uit welke dag of welk tijdstip. Dit keer waren alleen de roti's van ietsje minder kwaliteit.

J.E.B. Govers
27 juli 2021
Lettie
25 juli 2021

Peshawri naan is erg lekker

VW
24 juli 2021

Geweldig zoals ALTIJD!

VW
21 juli 2021

Het was weer top en heb zojuist opnieuw een bestelling geplaatst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja de Jong
21 juli 2021

Heerlijk gegeten, kip iets aan de droge kant maar prima van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
21 juli 2021
Ro
20 juli 2021

Alles was goed en lekker

Zwaanshoek
15 juli 2021

top eten !!!!

Brenda
15 juli 2021

Keurig op tijd geleverd. Chicken wings waren perfect. Butterchicken en Korma heb ik wel eens authentieker geproefd. Veel saus, te zoet en kip zelf was smaakloos. Lam was top!

Elisa
11 juli 2021

Alles was heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bea
8 juli 2021

echt heel lekker , alles goed warm ,heerlijke geurige rijst en verse naan

Cindy
8 juli 2021

Eten was lekker zo als altijd. Prijs kwaliteit verhouden was goed. Afhaal adres mag wel een keertje aangepast worden, na maanden. Het correcte adres is dan wel om de hoek, maar echt gastvrij is het niet.

A. Mohamed Parmessar
5 juli 2021

We hebben heerlijk gegeten. We gaan zeker vaker bestellen.

VW.
5 juli 2021

Ik vergeet zo vaak een recensie achter te laten, maar zoals ALTIJD, was het weer helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorry Polderman
4 juli 2021

Wij hebben hier al vaker besteld en het eten is altijd verrukkelijk. Deze keer was alleen vergeten op de diverse maaltijden te zetten wat wat was. Maar als je gaat proeven kom je er snel achter wat de chicken vindaloo is!! Ook de gratis fles cola wordt gewaardeerd.

Sabine
3 juli 2021

Roti met rundvlees/ketjap en 2 naan broodjes besteld. Heerlijk eten,gloeiend heet en keurig op tijd! Complimenten!

Hoofddorp
1 juli 2021

top zoals altijd

VW.
30 juni 2021

Geweldig, zoals ALTIJD!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Singh
28 juni 2021

Very good onion pakodas, chana and kulcha. Especially onion pakodas made fresh with hint of green chillies.

Erik
27 juni 2021

Heerlijk gegeten weer

Hoofddorp
25 juni 2021

top eten echte aanrader !!!

kim
22 juni 2021

Super lekker eten, en altijd op tijd! De porties zijn zelfs voor grote eters meer dan genoeg!

Astrid
18 juni 2021
Sophie Juedes
15 juni 2021

Delicious as always!

Erik
9 juni 2021

Het eten was heerlijk, grote porties en snel bezorgd. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Zwaanshoekie
9 juni 2021
N.b
9 juni 2021

Goede prijs en lekker eten.

Sander
6 juni 2021

Ik heb het wel eens beter gegeten. De egg fried rice was heerlijk maar ik vond de chickin Jal Frezi saus wat te waterig. De saus van de boterkip daarentegen was weer lekker dik en romig.

Co
4 juni 2021

Iets meer boontjes zou mogen

Grant
30 mei 2021

Delicious food, as usual!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VW
28 mei 2021
Menno
24 mei 2021

Erg smakelijke gerechten, kundig bereid. Dus genoten van het eten! Op persoonlijke noot, een klein minpuntje vormden de mixed pickles (achar) , deze waren, naar mijn smaak, erg zout.

Eric
23 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donja
23 mei 2021

Altijd superlekker, royale porties, zeer vriendelijke bezorgers en had ik al gezegd dat 't heerlijk eten is!! Heeft me nog nooit teleurgesteld, en dus durf ik ook nieuwe dingen te proberen. Ik hou ervan!

Marja de Jong
23 mei 2021

Bestelling was op tijd. Gerechten goed verpakt en warm. Heerlijk gegeten!

Manuela
22 mei 2021

De vis in de byriani was droog. Deze gerecht bestel ik vaak

Aya
22 mei 2021

Lekkere butter chicken met rijst, voor mij doen ook een flinke portie! Gelukkig was het in de buurt, maar was prettiger geweest als ik van te voren wist dat ik mijn bestelling bij Tandoori Lounge moest ophalen.

Betty
20 mei 2021

Het eten was weer ontzettend lekker, wij zijn altijd zeer tevreden. Bezorging was dit keer een half uur later dan aangegeven in de mail.

Riet
16 mei 2021

Sneller bezorgd dan beloofd TOPP Kwaliteit was super ,had alleen wel iets meer kip in de butter chicken gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirk
15 mei 2021

Good taste!

sanky29
13 mei 2021

Fantastic food as usual Thank you for listening to the client We will come back

Muna
12 mei 2021

Wederom heerlijk warm eten en was op tijd bezorgd. Ook een extra naan ontvangen. Ik blijf een trouwe klant

Najeeb
12 mei 2021

Heerlijke eten! Bezorging was sneller dan verwacht/aangegeven. Eten kwam heet aan. Goed verpakt. Enige reden voor 4 ipv 5 sterren bij kwaliteit, is dat er m.i. iets meer vis bij de vis massala mag ;-)

Fem
12 mei 2021

Top

Cha
4 mei 2021

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bert Kampman
2 mei 2021

Heerlijke Surinaamse roti met kip gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding, netjes op afgesproken tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Arxhoek
1 mei 2021

Mooi op afgesproken tijd geleverd en heerlijk eten

Mellissa
28 april 2021

Aangenaam verrast. Lekker eten. Was bang dat het te scherp of gekruid zou zijn maar totaal niet. Erg lekker

Bart
28 april 2021

Super lekker gegeten! Alles precies op tijd volgens afspraak binnen, goed heet qua temperatuur en echt erg lekker! Aanrader!

Erik Jan
27 april 2021

Erg lekker gegeten. Echt de moeite waard om bij Indian Taste te bestellen. Gaan we zeker nog een keer doen.

Singh
27 april 2021
Ger
27 april 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Robert
27 april 2021

Eten was vers gemaakt en goed verpakt zodat het goed warm was toen ik thuis kwam. De smaak was prima, maar niet zo smaakvol als ik van Indiaas eten gewent ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
27 april 2021

Eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar! Keurig op tijd en warm bezorgd. Ruime porties en echt heerlijk gegeten.

Paulina
27 april 2021

Super lekker, goede porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasper
27 april 2021
Arakelian
27 april 2021

2x besteld, heerlijk eten, goede en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco Stroobach
26 april 2021

Het was weer top, zoals altijd

Sharlinie
17 april 2021

Wederom heerlijk gegeten! Het eten komt op tijd en lekker warm aan!

Rianne
16 april 2021

Eten smaakte weer zeer goed. Bezorging was snel en er was rekening gehouden met de opmerkingen die ik erbij gezet had. Top!

Albert
16 april 2021

Smaakt heel goed en niet duur. Snelle levering en goed op temperatuur.๐Ÿ‘

Lettie
16 april 2021

Lekker, meer dan genoeg, snel. Kortom, helemaal goed.

Ronald
12 april 2021

erg lekker

Amr Nassar
12 april 2021

Food is perfect, delivery on time, we enjoyed it so much

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Siham
9 april 2021

Heerlijk zoals altijd!

Souad
7 april 2021

Het eten was helaas koud en slap. De vorige keer was het een stuk beter.

Floor
6 april 2021
Rian Hoog
5 april 2021

Bestelde loempia is niet geleverd helaas, jammer en dit is bij ons de 2e keer op rij dat een bestelling niet geheel compleet is. Vorige keer werd wel netjes halverwege de avond alsnog de eerder vergeten spekkoek geleverd. De bestelling zou om 18:30 geleverd worden echter is deze uiteindelijk om 19:06 bij ons geleverd. Ik kan mij voorstelen dat het vandaag, tweede paasdag, drukker is dan normaal waardoor bestellingen iets later kunnen komen. Echter meer dan 35 min. voor een time-order vind ik wel erg ruim. Wellicht een verbeterpunt voor u in de toekomst, compleet en op tijd leveren of de klant informeren over de vertraging. Het eten was overigens goed warm, prima op smaak, lekker gekruid en smaakvol: wij hebben lekker gegeten.

Do
4 april 2021

Heerlijk en snel bezorgd!

M&J
3 april 2021

Prima eten weer, aardige bezorger!

Neal de Kort
2 april 2021
Lucas
28 maart 2021

Geweldig lekker zoals altijd..!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
28 maart 2021

Eten zoals altijd prima, kwam alleen 3 kwartier te laat

Aditi
27 maart 2021

Delicious vegetarian food! Ordered Paneer Jalfrezi and Daal Makhani. All the food personalization is being well taken care of ๐Ÿ‘Œ

Luminita
24 maart 2021

Eten - heerlijk, levering - snel , voor herhaling vatbaar!

Vlietstra
24 maart 2021

Taaie garnalen in het gerecht, eerdere ervaring was positief. Nu dus wat minder.

Chakir
23 maart 2021

Wij hebben genoten! Snelle levering ook! Dank!

A.K.J. Muller
22 maart 2021

Heerlijke maaltijd Prima op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buijs
18 maart 2021
Jacqueline Thatcher-van Esveld
18 maart 2021

Eten smaakt authentiek en erg lekker.

Pri
16 maart 2021

SUPER lekker eten en snelle bezorging ๐Ÿ‘Œ๐Ÿพ

Xay
15 maart 2021

Elke keer weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caren
14 maart 2021

Als altijd heerlijk!

Maarten
13 maart 2021

We hadden 2 X 2 Indiase curry's, 2 met kip en 2 met lam en deze waren voortreffelijk. Veel en heerlijk mals vlees en de saus was uitstekend, heerlijke smaak en niet te pittig. Voor herhaling vatbaar. We waanden ons in India.

SV
12 maart 2021

Lekkar food

Do
11 maart 2021

Zoals altijd geweldig! Super snelle levering

Kaptim
11 maart 2021

Snel, warm en heerlijk! Aanrader.

Timo
10 maart 2021

Heerlijk smaakvol eten. Geweldige prijs kwaliteit verhouding

Jos Borsboom
8 maart 2021
Marou
7 maart 2021

Eten altijd warm en top! Hierdoor bestel ik altijd weer bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
7 maart 2021

Ondanks zaterdagavond, keurig op tijd. En weer erg lekker zoals altijd!

Hogerwerf
4 maart 2021

Zeer blij met dit restaurant. smaak fantastisch en echt heet aangeleverd. Ga dit zeker nog eens doen.

Jaap
2 maart 2021

De Roti was gewoon een dikke pannenkoek al met al had die recht wat dunner mogen wezen, de helft hebben wij weggegooid jammer

Rc
27 februari 2021
VW
26 februari 2021

Goddelijk, zoals altijd. Vooral de butter chicken :D

Chantal
25 februari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Vincent Pilon
24 februari 2021

Was weer heerlijk, en mooi op tijd.

Petra Van Soelen-Zwaneveld
22 februari 2021

Was zalig! Op tijd bezorgd, goed warm (zeer warm zelfs) en voldoende! Voor herhaling vatbaar!

Lamiae
21 februari 2021

Heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
21 februari 2021

We hadden een menu voor twee personen. Was absoluut genoeg en smaakte heerlijk. De bezorging was perfect op tijd een vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Singh
20 februari 2021

Good pakodas. Aloo matar very watery.

J.p
20 februari 2021

Vrij weinig voor de prijs, lekker zoals altijd.

Gab
15 februari 2021

Lekker kruidig en vol van smaak! Ik ga zeker vaker bestellen!

Sonila
14 februari 2021
VW
14 februari 2021

Zoals altijd: zeer tevreden!!!

Msb
13 februari 2021
Faniza
12 februari 2021
M&J
11 februari 2021

Heerlijk eten goed heet (temperatuur) bij bezorging. Vriendelijke bezorger die ondanks de gladheid en dit weer prima op tijd was!

Melanie
7 februari 2021

Super lekker eten!

Co
6 februari 2021

Smakelijke roti kip kerrie

Jan Vrolijk
6 februari 2021

Het was een heerlijk en goed verzorgd menu.

Larissa
6 februari 2021

Super lekker gegeten en vette 9

Priyanka
5 februari 2021

SUPER goede bezorging, eerder dan werd aangegeven ๐Ÿ˜ƒ en onwijs lekker eten! Was ook nog echt warm

Marco
2 februari 2021

Prima zoals altijd. Nou altijd altijd altijd, het is ook wel eens hommelus

Erik
1 februari 2021

Prima en keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mohamed ibrahimi
1 februari 2021

verrukkelijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ama
31 januari 2021

Erg lekker en veel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan
31 januari 2021
Emiel
30 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goede porties en lekker gekruid.

Andy Bellm
30 januari 2021

Top.

mohamed ibrahimi
30 januari 2021

GE-WEL-DIG-!

Do
29 januari 2021

Heerlijk zoals altijd!

Guco
27 januari 2021

Prima eten, kip iets aan de droge kant, linzen heerlijk. Mooi op tijd bezorgd.

Nick
25 januari 2021

Heerlijk gegeten. Het was snel geleverd en de temperatuur was uitstekend. Kwaliteit is dik in orde. We hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bilal
25 januari 2021

Lekker eten en snel bezorgd. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
20 januari 2021

Goed op smaak, genoeg, warm geleverd, prima service

Aditi
20 januari 2021

Tasty food, customised as needed.

S. Boon
19 januari 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Ook netjes op de aangegeven tijd.

Micha
18 januari 2021

Het was weer heerlijk genieten. En mooi op tijd geleverd. Als je van indian food houdt, dan raad ik het zeker aan.

Sonja
18 januari 2021

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke
16 januari 2021

Heerlijk eten. Een nieuwe ervaring gehad. Gaan we zeker nog een keer doen Goede service

Murali
15 januari 2021
bob
15 januari 2021

Heerlijk eten,lieve mensen

M&J
14 januari 2021
Karolina
14 januari 2021

Great food! We had butter chicken and Tikka masala, both were super soft, creamy and full of taste. Will order again

Karenina
13 januari 2021

Heel snel, lekker warm en goede smaak.

Rita
13 januari 2021

Heerlijk, goed gekruid en veel keuze uit vegetarische gerechten

Naber
10 januari 2021
Veron Goemans
10 januari 2021

Heerlijk! Alle gerechten waren weer super smakelijk

anoniem
8 januari 2021

goed en lekker

Marja
4 januari 2021

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Astrid
4 januari 2021

Heerlijk. Goed warm geleverd. Zalig eten weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Campen
2 januari 2020

Heerlijke gerechten en perfect op tijd.

Rens
2 januari 2020

Super lekker eten en altijd meer dan genoeg!

Grant
30 december 2020

Delicious!!!

Jasper
28 december 2020

We hebben het Best menu besteld voor 2 personen aangevuld met onion bhaji en groente samosa. Het was meer dan genoeg voor 2 personen en echt super lekker vers bereid en precies goed gekruid!! Aanrader!

Ozan
26 december 2020

Lekker eten, op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Grote porties

Slam
24 december 2020
Renรฉ
24 december 2020

Snelle levering en lekker gegeten

Patrick
23 december 2020

Lekker zoals altijd

Gjcm
20 december 2020

Als ik 2 keer saag bestel 1 met kip en 1 met lam is het slim als u er op Schrijft wat het is !! en als ik u bel graag iemand die nederlands spreekt !! Terwijl uw eten perfect is !! Wil het ook graag mondeling uitleggen

Ron
19 december 2020
Anoniem
11 december 2020

Helemaal top!

Nick
10 december 2020

Keurig op tijd, compleet en heet. Heerlijk gegeten. Top ๐Ÿ‘Œ

Anne
7 december 2020

Altijd top eten! Snelle levering en eten is altijd goed warm en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marou
7 december 2020

Indian taste heeft mijn vertrouwen al een tijdje geleden gewonnen het eten is altijd lekker heet en smaakt top ik haal dus regelmatig mijn eten bij indian taste. Ik raad het dus ook zeker aan om daar je eten te halen. ( bezorgers zijn ook netjes op tijd dat is ook top )

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. de Jong
5 december 2020

Heerlijk goed verzorgd eten, service was ook netjes en op tijd

Sachin
5 december 2020
van uden
2 december 2020

heerlijk gegeten! Mag met minder rijst. Voor ons is de helft genoeg.

Ama
1 december 2020

Super lekker eten en veel!!

Singh
1 december 2020

Food today was disappointing. Hard roti, curry didn't taste fresh and quantity was less than usual too.

Robbie
29 november 2020

Smaakte weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mi
28 november 2020
Eva
23 november 2020

Altijd goed en lekker. Lijkt alsof de porties groter waren dus dat was heel chill!

Sharlinie
23 november 2020

Altijd heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
22 november 2020

De maaltijden waren weer heerlijk. Netjes op tijd bezorgd. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manodj
22 november 2020

Prima eten, maar mist nog wel de pittigheid. Misschien een bakje met groene pepers meegeven aan de klanten, die er van houden.

Marlinda
22 november 2020

Dank voor het heerlijke eten altijd ๐Ÿ˜ƒ

Janneke
22 november 2020

Eten was erg lekker helaas werden de twee sauzen bevroren bezorgd

Pat
18 november 2020

Snel en lekker zoals altijd

Daan
16 november 2020

Eten altijd lekker, veel en snel gebracht!

Gerard
16 november 2020

Er werd een bezorgtijd van 17.55 afgesproken, maar ze kwamen een uur later. Het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
14 november 2020
Z Y
14 november 2020

Top service !

Do
13 november 2020

Top zoals altijd!

Mi
12 november 2020

Heerlijk en snelle bezorging

Ras
9 november 2020

Erg lekker

Amy
9 november 2020
Jesse
8 november 2020

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion de Vries
8 november 2020

Erg lekker gegeten. Eten was ook nog erg warm . Top

Grant
1 november 2020

Food was great, but, for the 3rd order in a row we did not receive a free drink! Disappointing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arthur
30 oktober 2020
Ilza
30 oktober 2020

Heerlijk! Altijd optijd!

Micha
27 oktober 2020

Bezorging was netjes op tijd en eten was nog goed warm. We hebben echt heerlijk gegeten. Echt de authentieke indiase smaken. Zelfs met gluten allergie kun je hier heel goed eten. En ipv naan brood kreeg ik extra papadams. Super service!

Patrick
26 oktober 2020

Heerlijk als altijd bezorging wat later als aangegeven

Jan
19 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten.

Elsemieke
18 oktober 2020
Lisa
17 oktober 2020

Super lekker weer en keurig op tijd!

E B
17 oktober 2020

Heel lekker en snel bezorgd.

C.Stolk
17 oktober 2020

The only place that I order Indian from. Best curry in the Netherlands.

Anoniem
10 oktober 2020

Inmiddels de 6e keer besteld. Super lekker, snelle bezorging.

Singh
9 oktober 2020
Inge
5 oktober 2020

Heerlijk eten. Heel smakelijk en meer dan genoeg. Door drukte wel lang moeten wachten, misschien als tip, pas de verwachte aankomsttijd tussendoor dan even aan. Het lekkere eten maakt de wachttijd weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Kort
4 oktober 2020

spekkoek was wat weinig voor de prijs, verder alles weer helemaal top

Arian
4 oktober 2020

Heerlijk eten, jammer dat de bezorging ruim een half uur later was dan afgesproken.

Jan Wiegman
3 oktober 2020

Erg lekker gevarieerd en vers eten. Goede service.

Aditi
2 oktober 2020

Tasty food in reasonable price !

Arthur
2 oktober 2020

Lekker eten en snelle levering!

N.N.
30 september 2020

Gisteren een chicken saag besteld. Ik vind het zooo lekker. Al meerdere keren besteld hier, nooit kleffe rijst ofzo. Ik blijf hier lekker bestellen. Heerlijk

Sandra Pott
24 september 2020

Heerlijk gegeten. De porties zijn royaal.

Singh
24 september 2020

Today's Biryani lunch order was exceptionally good. Whatever you did please be consistent with it. Thank you.

Salima
20 september 2020

Delivery was almost 35 min late. Next time it will be nice to call the client to warn him. So I called to ask when it will be ready, and they said it was really busy so I can understand but for children it was making them late also to go to bed. For the food, one was too hot (pikant) and one was cold. But when I called they were really professional and kind so happy client! I am used to order in this restaurant and I really like the food. So I recommend it to anyone who loves indian food (butter chicken and chicken korma are our favorite).

Marlinda
16 september 2020

Was weer superlekker zoals altijd. Wel jammer dat de kheer bevroren was; ik kon hem pas net na een paar uur eten. Maar de heerlijke smaak maakt alles goed. :)

Rh
15 september 2020

goede bezorging altijd lekker snel en goed, top!

D. Van der Meulen
10 september 2020
Lars
6 september 2020

Heerlijk eten en altijd snel bezorgd.

HvS
5 september 2020
Hans Peter Rietveld
5 september 2020

Was weer heerlijk! Goede temperatuur, erg smakelijk en op tijd bezorgd!

V.W.
2 september 2020

Zoals altijd: super!

Raeanne
2 september 2020

On time and dishes are always delicious

Marlinda
1 september 2020
M&J
28 augustus 2020

Ja het wordt een beetje saai: altijd goed, lekker gegeten weer. Aardige bezorger en keurig op tijd! Tot de volgende keer!

Willem Remme
28 augustus 2020

Eten uitstekend (zoals altijd) en weer precies op tijd.

Aditi
22 augustus 2020

Ordered Bhindi masala but there were hardly any pieces of Bhindi in that. It seems more like a mix-vegetable !

Bianca
18 augustus 2020

Weer superlekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quincy
18 augustus 2020

Super lekker eten! Zeker een aanrader!!

Sharlinie
16 augustus 2020

Het eten was heerlijk en vers bereid! Wij zijn erg tevreden over het eten qua smaak en hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.Wijnmaalen
15 augustus 2020

Dit was de derde keer dat we chicken tika masala bestelden. De eerste keer was dat een bak fijngesneden kip in een donker roze saus en een bak rijst. Werkelijk heerlijk! De tweede keer was bij onze zoon, en we bestelden weer hetzelfde. Was wel lekker, maar lang niet zo lekker als de week ervoor; de saus was ook minder rose. En minder pittig. Kan gebeuren. (7 augustus). Gisteren bestelden we weer, met een paar samosa erbij. De Tika masala was nu verdeeld over twee bakken: Een met grote stukken kip in een groente mix, en een bakje groenachtige saus met doppertjes en een losse bak rijst. Eigenlijk een afknapper; Nadat we de kip hadden kleingesneden bleek de saus niet voldoende. Het was ook absoluut niet lekker pittig, en het haalde absoluut niet bij de eerste keer. Er moest een scheut heet water bij op het bord om het minder droog te maken. Conclusie: Je weet gewoon niet wat je krijgt en het is niet altijd even lekker. De Samosa was wel lekker

A.
10 augustus 2020

Prima roti hier, ietsje aan de pikante kant, maar nog prima te doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dawud
3 augustus 2020

Alles was heerlijk en goed warm. Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rogier
3 augustus 2020
M&J
3 augustus 2020
Sandra Pott
28 juli 2020

Super lekker gegeten

Joyce
22 juli 2020

Heerlijk eten: vers, goed gekruid en voor een betaalbare prijs! Ook goede service: de bezorger was een item vergeten en binnen 15 minuten werd het keurig afgeleverd. Super!

Lamiae
20 juli 2020

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
19 juli 2020

Wij hebben weer heerlijk gegeten, de lekkere kruiden in deze gerechten, om te smullen.

NA
14 juli 2020

Good taste and friendly delivery, been ordering here for months. Our suggestion is to have an option of roti in addition to (or instead of) naan. Give a healthy alternative.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Piastra
14 juli 2020

Zeer goed

David Starreveld
13 juli 2020

Bezorging duurde iets langer dan ik gewend was maar het eten was weer heerlijk.

MC
7 juli 2020

Food is always good! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlinda
5 juli 2020

Jullie eten is oprecht altijd super lekker. Alleen heb ik een tip: ik bestel vaak samen met een huisgenoot en dan bestel ik samosa met groenten en hij met kip. Als we de bestelling krijgen, weten we nooit welke welke is. Misschien zouden jullie met een stift een letter ofzo erop kunnen schrijven. Verder echt top altijd!

MC
30 juni 2020

We've been ordering with India Taste for years now...and the food is always good...But it was our first time to also order Seekh Kebab as appetizer this time.....and it was super lekker! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caren
29 juni 2020

Zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
29 juni 2020

Heerlijk, goed warm, smakelijke roti en ruime porties. Keurig op tijd en vriendelijk bezorgd. Aangeraden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elgohary
22 juni 2020
I Thompson
22 juni 2020

Delicious food, delivered piping hot but unfortunately took 2 hours to arrive. It was Fathers Day and a Sunday so it was busy, not a problem - was definitely worth the wait! :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VW
16 juni 2020

Super weer!

VW
16 juni 2020

Altijd zeer tevreden!

turen023
15 juni 2020
Do
12 juni 2020

Heerlijk zoals altijd! Eten was snel bezorgd en het restaurant hield rekening met mijn opmerking. Aanrader!

Liz berkhout
11 juni 2020

Owww dat kunnen we wel elke dag eten Heeerlijk en erg vriendelijk.

Koster
10 juni 2020
Jacqueline Thatcher-van Esveld
9 juni 2020

Nice authentic Indian food. Very stipt delivery. Nice size portions

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Micha
7 juni 2020

Eten is zoals altijd weer heerlijk.

daniel
3 juni 2020

was weer heerlijk, goede porties ook๐Ÿ‘Œ

Rietveld
2 juni 2020

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk! En stipt op tijd!

Kristel
1 juni 2020
Lisa
31 mei 2020

Weer heerlijk gegeten, bezorging keurig op tijd. Top!

Ilse
30 mei 2020

Lekker en snel. Goed dat er een tijd genoemd wordt en dan valt het mee.

Aditi
29 mei 2020

Lekker en goedkoep Indiase maaltijd !

Astrid
26 mei 2020

Echt heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michele
25 mei 2020

Het was heerlijk getegen. Goed op tijd bezorgd. Best in Hoofddorp

Arthur
22 mei 2020

Super goed... Guys, you deserve 10stars

Timo
22 mei 2020

Great food, and delivered on the scheduled time