Avaliações de Indian Taste Hoofddorp

Avaliações recentes

5.0
Marit
11 abril 2024

Elke keer lijkt het eten anders, nu hadden we weer naan brood met kaas, maar was het erg pittig. Waardoor de kids het niet meer hoefte.

Wil
10 abril 2024

Prima Indiaas en bezorgt ook buiten Hoofddorp

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ton
8 abril 2024

Was lekker eten, het best menu besteld, genoeg eten. 1e keer Indiaas, gaan we vaker doen.

Angelique
7 abril 2024
Petra
5 abril 2024

Wij bestellen regelmatig Indiaas bij jullie. Op tijd bezorgd en telkens weer super lekker! Complimenten voor de chef :)

Loubna
4 abril 2024
Timo
3 abril 2024

Kwaliteit was niet wat ik gewend ben. Nauwelijks kip in de tiki massala en naam brood was niet vers. Normaal altijd top maar vandaag was het niet in orde

Marij
2 abril 2024

We bestellen nooitnergens anders Indiaas eten dan bij Indian Taste. Altijd zeer smaakvol, goede kwaliteit, snel bezorgd en zeer vriendelijk. Aanrader!

Nathalie
31 março 2024

Heerlijk eten en flinke porties. En een redelijk minimum bestelbedrag als je voor een persoon wil bestellen.

Kieren Smith
28 março 2024

Vooral de Surinaamse gerechten zijn te lekker dus altijd iets meer bestellen anders krijg je ruzie met je zelf omdat nog wat wil en niet heb. Ik ben erg fan van lamsvlees en ie is hier op en top!!! Vriendelijke mensen als je belt en aan de deur. Geen twijfel mogelijk dat ik hier mijn eten blijf bestellen m

Henk
22 março 2024

Was lekker

Lon
20 março 2024

Roti rol super lekker maar met peper wel echt mega heet!

Esli
18 março 2024
R
17 março 2024
Ben Arxhoek
2 março 2024

Heerlijk eten en zoals afgesproken tijdig bezorgd een aan rader

Fatiha
17 fevereiro 2024
Anoniem
15 fevereiro 2024

Loti lol , lekkel lekkel :D

M
12 fevereiro 2024

Precies op tijd, goed warm, en heerlijk van smaak

Henk
10 fevereiro 2024

Altijd netjes binnen de beloofde tijd geleverd. Ook altijd goed warm terwijl ik totaal niet in de buurt woon. Ook echt elke keer weer heerlijk gegeten.

Saskia
8 fevereiro 2024
S.M
5 fevereiro 2024
Sandra Pouw
5 fevereiro 2024

Zoals altijd prima geregeld Eten komt op afgesproken tijdstip Netjes verpakt- warm En het smaakt heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

K
5 fevereiro 2024

Roti roll is echt lekker. 👍🏻

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Luc Verschuren
4 fevereiro 2024

Vandaag weer eens besteld bij Indian Taste; we hadden zin in zowel Roti als Indiaans en beide is hier mogelijk! Eten vlot bezorgd, zelfs buiten Hoofddorp. Helaas waren ze 1 item vergeten (bijgerecht) maar die kwamen ze later alsnog netjes brengen. Zowel de Roti's als de curry's waren top dus zeker voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Remco
29 janeiro 2024

Eten was niet echt warm meer

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dennis
24 janeiro 2024
PHavenaar
24 janeiro 2024

Super als altijd! Extra bakje (gebakken?)rijst bij gekregen. 'T was heerlijk!!

Ronald
24 janeiro 2024

Roti rol, erg lekker.

Dawud
21 janeiro 2024

Bestelling werd keurig op tijd bezorgt. Het eten is altijd al goed maar dit keer was het bijzonder goed. Complimenten aan de kok.

Monica
20 janeiro 2024

De bestelling vandaag kwam ontzettend snel en smaakte erg goed. Ik heb genoten van het eten :)

Neil Foster
15 janeiro 2024

Op afgesproken tijd geleverd. Heerlijk gegeten en prima porties.

Peet
13 janeiro 2024

Heerlijk gegeten!

Angelo
12 janeiro 2024

Perfecto

Jesper
2 janeiro 2024

Het eten was heerlijk! Het was voor ons de eerste keer Indiaas en we hebben ervan genoten.

R
28 dezembro 2023
Rodrigo
26 dezembro 2023

PERFER TASTE PERFECT SERVICE

Ted
21 dezembro 2023

De garnalen waren helaas heel erg taai wat wel echt zonde was. De samosas waren erg lekker en butter chicken ook zeker!

Ronald
12 dezembro 2023
j Trehar
4 dezembro 2023

heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zwaanshoek
2 dezembro 2023

Top !!

Petra
27 novembro 2023

Bestelde Indiaas eten was weer super lekker en keurig op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Appie
24 novembro 2023
Zwaanshoek
22 novembro 2023

Top!

Riedijk
17 novembro 2023

We bestelde 2 roti’s met extra kousenband zoals we vaker deden (en altijd zeer tevreden over waren) dit keer zat er heel veel (grote stukken) aardappel in en minimaal kousenband. We hopen dat de bestelling volgende keer weer een betere verhouding geeft

Ellie
9 novembro 2023

Delivery on time and super tasty !!!

Ben Arxhoek
4 novembro 2023

Iets later dan afgesproken maar heerlijk eten Top

Marco
4 novembro 2023

Ruim 2 uur van te voren eten besteld, maar toch 40 minuten te laat bezorgd, dus niet eens in spitstijd

Marit
30 outubro 2023

Normaal altijd goed eten, maar nu waren zelf de zoete gerechten erg pittig. Zelfs de Naan met kaas was pittig. Jammer want het kost behoorlijk geld.

Timo
29 outubro 2023

Altijd goede kwaliteit en snelle levering. En de peswhar naan is altijd heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Geer
23 outubro 2023

Zeer smakelijke roti. Wordt goed warm geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerald
15 outubro 2023
Przem
12 outubro 2023
Jasper
7 outubro 2023
Prashant
28 setembro 2023
Jantine
10 setembro 2023

ZO lekker gegeten! Giga aanrader

SAnky
8 setembro 2023

Good delicious and fresh food

Léon Kapteijn
2 setembro 2023
Roxsanne
31 agosto 2023

Perfect heerlijk eten

Ben Arxhoek
31 agosto 2023

Het was weer om te smullen, heerlijk en de bezorging vriendelijk en netjes op afgesproken tijd

Asif
26 agosto 2023
Taeke
20 agosto 2023
Liam
19 agosto 2023

Eten top, bezorger precies op tijd en vriendelijk. Prijs verhouding met hoeveelheid eten meer dan genoeg. Super tent.

Marco
17 agosto 2023

Papadums waren vandaag niet vers en de paneer pakora waren ook erg slecht. Butter chicken en tikka massala waren naar wens. Volgende keer verwacht ik weer beter

Donja
14 agosto 2023

Heerlijk, zoals eigenlijk altijd! En snel en vriendelijk bezorgd.

Irram
14 agosto 2023

Very tasty food and the quantity is also very good

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam Bor
12 agosto 2023

Als vanouds, keurig bezorgd, goed warm, en heerlijk gegeten. Zeker als je bedenkt dat men vanuit Hoofddorp in Nieuw-Vennep levert. Erg tevreden.

Ine
6 agosto 2023

Gisteren genoten van een heerlijke roti lamsvlees,goed gekruid en een ruime portie!!,voor een heel redelijke prijs!! De bezorging was bijna op de minuut secuur!,alle lof!

SAnky
4 agosto 2023

Delicious food

van Doesburg
31 julho 2023

De naan was in stukken en heel erg klein en dun. Ik eet vaker bij andere Indiase restaurants, met de helft van hun naan raak je al vol. Hier was ik na 1,5 nog niet vol.

Marit
27 julho 2023

Heerlijk eten!

Smahane
24 julho 2023

Het duurde een uur voordat mijn bestelling er was, dat was dus minder… Het eten was wel lekker maar de bami kwam lauw warm aan. Aardige bezorger. Pluspunt is dat ik een gratis drankje kreeg bij mijn bestelling via de website, vanaf een bepaald bedrag.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

William
23 julho 2023

Heel lekker, bezorging precies optijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S
20 julho 2023

Eerder bezorgd dan gepland. De lekkerste roti rollen.

Fatima
15 julho 2023

Top service klantvriendelijk en het eten is gewoon heerlijk

Larissa
6 julho 2023

Het menu met boterkip was wederom heerlijkkkkkk.

Ron
4 julho 2023

Kip Samosa's en loempia waren heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Przem Malan
3 julho 2023
Mr Mack
1 julho 2023

Wederom heerlijk gegeten! Zowel jullie Indiaanse curry's, als de roti's zijn favorieten van ons.

Richard Lemstra
29 junho 2023

Wederom super en het probleem van de vorige levering echt goed opgelost.. jullie hebben er een vaste klant bij

Marja
26 junho 2023
Dee
25 junho 2023

2x Surinaamse roti kip besteld en afgehaald. Goed, maar wel twee tips: 1) geen roti's uit de groothandel meegeven, maar zelf maken; 2) "Indian Taste" staat nergens (of te onduidelijk?) vermeld op de voorgevel van jullie restaurant.

Ine
24 junho 2023

Prima kwaliteit van het eten, , portie ook goeg en ik kreeg het superwarm gebracht na vrij korte tijd!!! Klein minpuntje( mag ik waarschijnlijk niet zo noemen maar doe ik toch maar), ik heb geen enkele behoefte aan een flesje cola maar wist ook niet hoe ik er aan kon “ ontkomen” !

Beth
18 junho 2023

Good food! Always satisfied

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jelle Haitsma
16 junho 2023

Was erg lekker. Op tijd klaar en vriendelijke service

Sven
8 junho 2023
Sandra
4 junho 2023

Heerlijk eten, bezorging was zelf iets eerder dan afgesproken. Prima -- had fooi gedaan bij de betaling, vroeg wel aan de bezorger -- dit krijg jij toch wel .. ? weet niet hoe dit geregeld is

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zwaanshoek
3 junho 2023

Deliverd on time and food was excellent 👍

Wouter
29 maio 2023

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Andy Bellm
26 maio 2023

Zowel bij de chicken curry als de lamb curry was saus erg waterig en niet zo smaakvol als we gewend zijn/waren.

ROn
8 maio 2023

Heerlijke hapjes.

Rens
6 maio 2023

Echt een top menu, ruim genoeg voor 2 personen.

Ron
2 maio 2023

Heerlijk

Bart de Bruin
1 maio 2023

Prima gegeten, op tijd bezorgd en alles lekker warm! We komen weer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nadine van der Maarl-Veld
28 abril 2023

Ik heb altijd goede ervaringen met jullie, maar nu was ik wel wat teleurgesteld: in de butter chicken zat nauwelijks kip, de roti had weinig saus, en de kipsaté (3 stokjes) waren ècht veel te hard- alsof het oude opnieuw opgewarmde stokjes waren. Best wel jammer.

Anonymous
24 abril 2023

Snel bezorgd! Lekker eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
23 abril 2023

Elke keer weer geweldig eten en het komt altijd warm aan, zeer tevreden

Ankie
15 abril 2023

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd. Zeer tevreden!

Jess
11 abril 2023

Niks op te merken, super lekker gegeten! Alles smaakte goed, vers en het was super warm bij aankomst.

Vincent
26 março 2023

Was weer heerlijk en perfect op tijd.

Koopman
26 março 2023

Eten was weer heerlijk en netje verzorgd. ( gratis drinken wat erbij zat even de datum bekijken was meer dan een half jaar over datum )