Bewertungen von Indian Taste Hoofddorp

Neue Beurteilungen

5.0
David
Heute

Ik had gevraagd om extra spicy en het was daadwerkelijk extra spicy. Erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
2 Juli 2022

Ben niet gewend dat de bezorging een uur later dan gepland pas werd afgeleverd, tevens was de bestelling niet compleet en was er geen naan brood.

M&J
30 Juni 2022

Was heerlijk zoals altijd. Vriendelijke bezorger mooi op tijd!

Przem
30 Juni 2022
Van os
26 Juni 2022

Voor het eerst besteld door een buurman, bestelling was er snel, het was nog heet en errrrgggg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronald
21 Juni 2022

Vindaloo zoals het hoort.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zekveld
21 Juni 2022
Si
19 Juni 2022

Heerlijk zoals altijd! En netjes bezorgd en gebeld door bezorger toen hij de woning niet kon vinden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ferhat
16 Juni 2022

Heerlijke gerecht! Snel bezorgd.

Anoniem
12 Juni 2022

Het eten is super lekker, Biryani kip, tandoori kip, het rijst, alles was heerlijk. Echt een smaak explosie en goede porties. Normaal ben ik niet van de indiase keuken maar sinds ik kennis gemaakt heb met jullie eten, ga zo door. Bezorging is altijd optijd. Het eten kwam heet aan! Geweldig!! Dat gebeurd me nooit bij andere eettenten. Bezorger is ook super aardig. Dank jullie wel. Ik ga zwz vaker bestellen.

K
8 Juni 2022

Food was as expected Delivery in time and not warm meals but actually still hot

Nabahat
6 Juni 2022

Niet verkeerd, voor mij iets te pittig (ondanks de minst pittige gekozen) en helaas ipv een vegetarische loempia heb ik een bladerdeeg hapje met kip gekregen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Denise
5 Juni 2022
Przem Malan
4 Juni 2022
Het was echt lekker, bedankt 😄👍
1 Juni 2022
A
29 Mai 2022

Alles top. Eten was lekker en bezorging op de aangegeven tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Souf
29 Mai 2022

Heerlijk gegeten man en lekker snel optijd vaker bestellen hierso!

Ingrid
27 Mai 2022

Heerlijk gegeten

David Starreveld
26 Mai 2022

Was lekker!! Iets meer kip en dan 5 sterren. Bezorging was later dan opgegeven.

Liesbeth Bezemer
23 Mai 2022

Heerlijk! Veel verschillende gerechten besteld! Allemaal lekker! Ook het Vegi menu uitgeprobeerd en groot succes!

R.B.
16 Mai 2022
Ronald
11 Mai 2022

Altijd goed.

Marlinda
9 Mai 2022

The food was very great! Unfortunately, delivery took like an hour because it was busy. But I understand a lot of people order with you because the food is nice. ;)

Caren
8 Mai 2022

Helaas deze niet de kwaliteit die wij gewend zijn. Kip samosas leken niet zelfgemaakt, nu driehoekjes in plaats van de bolvormige. De pappadums waren niet goed gebakken, waren slap. En de aloo matter was de verhouding doperwten en aardappelen niet in balans te veel doperwten ten opzichte van de aardappelen. Voor de rest wel smakelijke gerechten.

Sandra
5 Mai 2022

Het eten kwam fijn eerder dan beloofd. De smaak en hoeveelheid was TOP. Volgende keer zeker weer.

Demelza
2 Mai 2022
Sha
2 Mai 2022
Evelien Veldhuizen
29 April 2022

Normaal gesproken zijn we zeer tevreden over Indian Taste maar dit keer waren we toch enigszins teleurgesteld toen we maar zes piepkleine stukjes kip in onze butter chicken vonden! Bezorging liet ook te wensen over: de jongens konden ons huis niet vinden; ik heb ze via de telefoon de goede kant op geloodst waarna mijn man alvast naar de straat was gelopen om ze op te vangen. Dat ze vervolgens om een fooi durfden te vragen vonden wij wel ver gaan! En ook nu gold: kinderen die vragen worden overgeslagen!

Nathy
28 April 2022

Eten was lekker! Ik werd getrakteerd op gratis soep. Dat was heerlijk en verrassend tegelijk.

Bianca
25 April 2022
Caren
25 April 2022

Als altijd heerlijk!

Marion
22 April 2022

Super lekker gegeten, was weer erg goed

Anoniem
20 April 2022
Ronald
19 April 2022

Heerlijk!

Stephanie
17 April 2022

Meer dan genoeg, goed warm en ontzettend lekker gegeten. Bovendien, ondanks dat het zaterdagavond was, op tijd bezorgd. We waren weer heel tevreden.

Ano
16 April 2022

Lekker!!!

Astrid
15 April 2022

Heerlijk zoals altijd!

D. van der Meulen
15 April 2022

We loved the butter chicken!

Bart
13 April 2022

Perfect gegeten heerlijk warm en goed van smaak!!! Weer helemaal goed!

Blom
11 April 2022

heerlijke roti schotels, zowel de kip, rundvlees als de vega versie allemaal verrukkelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Caren
8 April 2022

Als altijd lekker en vers Indiase gerechten!

Sisi
8 April 2022

Hartstikke lekker eten! Authentieke biryani en uitstekende service 😁

W. Mulder
1 April 2022

Geen opmerkingen. Al meerdere keren bij jullie besteld, altijd even lekker 👍

Amanda
29 MĂ€rz 2022

Goede smaken, goed op temperatuur. Altijd lekker!

M.
28 MĂ€rz 2022

Keurig op tijd. Goed verpakt, dus heerlijk warm. Smaakt altijd erg goed en nu dus ook.

Van Dam
26 MĂ€rz 2022

Het was weer heerlijk
en helemaal op tijd bezorgd
toppertjes

Kim
24 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten en supersnelle levering! Bedankt!

Anonymous
23 MĂ€rz 2022

Op tijd geleverd en heerlijk eten. De chicken korma is een echte aanrader!

Timo
22 MĂ€rz 2022

Heerlijk smaakvol eten op tijd bezorgd.

Jonny
22 MĂ€rz 2022

Delicious! And we have enough for a second meal this evening! God bless www.jazzuits.com

Ben Arxhoek
15 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten en tijdige bezorging

Sylvia Janse
14 MĂ€rz 2022

Extra peper en de vraag apart zat er niet bij wel betaald en bestelling 20 min later dan het zou zijn en geen berichtje gehad dat het wat later komt

Winnie
12 MĂ€rz 2022

Eten was op tijd klaar. Prijs - kwaliteit verhouding was goed ! Zeker voor herhaling vatbaar !

Ro
9 MĂ€rz 2022

Heerlijk, snel, goed verpakt, top

Husnu
6 MĂ€rz 2022

Vaker hier eten besteld, het eten was heerlijk en warm ga zo door

Lale
2 MĂ€rz 2022
Astrid
16 Februar 2022

Heerlijk en goed warm. Zoals altijd.

Anoniem
12 Februar 2022
Dhoet
1 Februar 2022

Helaas deze keer minder goed late bezorging en eten was koud dus zelf in magnetron gedaan. Niet helemaal de bedoeling denk ik. Smaak was wel goed hoor.

Erik de Vries
31 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten. Indian menu en Surinaams gerecht. Allebei erg lekker. Zeer de moeite waard.

Siham
30 Januar 2022

Super lekker eten! Je proeft dat het met liefde is gemaakt. Altijd warm en goed gevulde bakken. Bezorgtijd is ook kort.. Dikke Pluim!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
29 Januar 2022

Was weer prima

Zwaanshoek
26 Januar 2022

top eten zoals altijd

Anoniem
25 Januar 2022
Richard Dorstijn
17 Januar 2022

Uitstekend gegeten. Heerlijke gerechten. Snel bezorgd en goed heet. Aanrader

Bart de Bruin
17 Januar 2022

Was weer heerlijk eten! Goed warm bezorgd, wel wat later dan gepland maar viel binnen een redelijke marge.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ineke
17 Januar 2022
Gemma
14 Januar 2022

Heerlijk gegeten!

Veron Goemans
10 Januar 2022

De soep was fantastisch lekker en super warm evenals de andere gerechten.

VW
10 Januar 2022
Mark
9 Januar 2022

Waanzinnig lekker authentiek gekruid

Anoniem
9 Januar 2022
C.v.d.pol
7 Januar 2022

Heerlijk eten

Veron
3 Januar 2022

Smaakt allemaal even verrukkelijk, wordt heerlijk warm geleverd en precies op de geplande tijd.

Bart de Bruin
2 Januar 2021

Wederom genoten van een heerlijk maaltijd!!! Toppers!!! Ga zo door!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Bendahmane
2 Januar 2021
John Verwoerd
31 Dezember 2021

Heeft drie uur geduurd voordat de bestelling geleverd werd

Ronald
28 Dezember 2021

Heerlijk

Jcbroeren
26 Dezember 2021

Heerlijk en precies op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marion
21 Dezember 2021

Goede porties, snelle bezorging. Heerlijk gegeten!

Arthur
20 Dezember 2021

Wat eigenlijk al veelste lang is een uur wachten op eten werd uiteindelijk 1uur en 40 minuten

Ankie
18 Dezember 2021

Heerlijk eten en super bezorging

Baris
15 Dezember 2021

Het is binnen 20 min bezorgd. Alles was vers, lekker en warm. Na zoveel goede ervaringen wilde ik een beoordeling schrijven, echt een aanrader!

Priyanka
14 Dezember 2021

Altijd heerlijk eten! Snelle bezorging en we kregen vandaag gratis naan brood erbijđŸ„° echt een TOP restaurant

Saskia
8 Dezember 2021
J.P.O
8 Dezember 2021

Bezorging was top, op tijd/zelfs wat vroeger. Eten was ok, maar best smakeloos, weet niet of dit is om de standaard hollander blij te maken maar geen pit of zout of diepte. (in de butter chicken tenminste)

Bart de Bruin
6 Dezember 2021

Eten was prima! Goed warm en zeer smaakvol. Jammer dat de aangegeven te verwachte bezorgtijd niet gehaald werd den je daar ook niet van op de hoogte gehouden wordt. Bestelling kwam ruim 25 minuten later dan aangegeven werd. Jammer dat kan beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda van Kleef
5 Dezember 2021

Snel en vriendelijke service

Willem Remmé
3 Dezember 2021

Het eten was opnieuw prima. Om plm 16:00 besteld met de vraag om 18:15 te bezorgen. Om 18:12 bericht “het is onderweg” maar om 18:30 pas bezorgd. Misschien door drukte ivm Corona maatregelen. Bezorger was wel heel vriendelijk.

Ronald
29 November 2021

Bezorging duurde iets langer, maar was weer heerlijk smullen.

Kim van Goethem
29 November 2021

Zoals altijd weer heerlijk en voldoende voor 2. Het gratis drankje is een mooie aanvulling!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

ineke
29 November 2021

Echt super lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erik
28 November 2021

Bezorging 40 minuten te laat helaas en niet alle bestelde items waren bezorgd. Geprobeerd te bellen maar naar 15min maar opgegeven. Helaas niet de beste ervaring deze keer.

Familie Polderman
26 November 2021

Wij hebben hier al vaker besteld en komen altijd terug. Het eten is echt heel erg lekker en veel. We eten er altijd twee dagen van. Ook de gratis cola is een leuke geste. De bestelling is ook altijd op tijd.

Astrid
25 November 2021

Zoals altijd weer keurig op tijd met 2 heerlijke maaltijden.

Raimond
17 November 2021

Eten was goed, smaakvol en genoeg. Alleen was het niet duidelijk dat het ergens anders opgehaald moest worden. Maak dat even duidelijk waar het is. Maar voor het eten komen we terug.

Rick
14 November 2021
Married
14 November 2021
Bianca
13 November 2021
Ronald
12 November 2021

Altijd lekker!

Zwaanshoek
11 November 2021

top eten zoals altijd

Marion van Dam
10 November 2021

Zo blij dat er écht aandacht is besteed aan mijn wens om extra milde tandoori chicken tikka én groenten, met een extra bakje sperzieboontjes super mild, zodat ik nog méér heb kunnen genieten. Ook de andere gasten waren héél tevreden over hun gerechten! We hebben gesmuld!!!

Sander de Jong
2 November 2021

We hadden Chicken Karahi en Boterkip. De Karahi was heerlijk, de egg fries rice net zo goed maar de boterkip, hoewel goed van smaak, bevatte zeer weinig kip helaas. De bezorgtijd was meer dan een uur, begrijpelijk op zondag, maar de verwachte bezorgtijd volgens de email was meer dan een half uur eerder.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sonia
2 November 2021

Het eten is altijd lekker..Erg tevreden over het smaak en kwaliteit..Wel jammer dat dit keer de cola was vergeten..Had aan mijn daughter beloofd voor 1x keer cola te drinken bij het diner aangezien we nooit cola in huis hebben

J. Boere
31 Oktober 2021
Justin
31 Oktober 2021

Heerlijk maar veelste laat bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Stephanie
30 Oktober 2021

Wij bestellen wel vaker bij Indian Taste en wij zijn zeer tevreden. De bestelling komt op tijd, de bezorgers zijn vriendelijk, het eten is goed warm en alles smaakt heerlijk. De porties zijn ruim voldoende, ook voor de grote eters. Al met al een aanrader.

Marouane M
30 Oktober 2021

vrijdag avond Is weer heerlijk verlopen dankzij jullie Heerlijk eten altijd komt het eten Heet aan daar hou ik van geen slappe hap altijd vers en beleefde bezorging telkens weer. Aanrader for sure!

Anoniem
29 Oktober 2021

We hadden heerlijk gegeten en beide gerechten waren top.

Kim
28 Oktober 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd. De bezorging was zeer snel, binnen een half uur stond onze volledige maaltijd warm op tafel. De buttermilk chicken is een aanrader, net als de Naan, maar eigenlijk is alles wat we hier ooit hebben besteld, lekker.

Maddi
28 Oktober 2021

Zo fijn dat jullie altijd op tijd leveren zelfs tot in Haarlem! Houden zo

Lucas
27 Oktober 2021
Ronald
25 Oktober 2021
Lila
25 Oktober 2021
Stefanie Z
16 Oktober 2021

Precies op tijd, op de minuut aangekomen!!! Eten heerlijk, ze hebben rekening gehouden met mijn wensen. Goed warm, lekker op smaak. Gratis flesje drinken ! Top

Elisa
6 Oktober 2021
Astrid
6 Oktober 2021
Veron Goemans
26 September 2021
Nvk
22 September 2021

Wederom heerlijk gegeten

Singh
12 September 2021

Excellent pakodas. On time delivery. Paneer Tikka masala needs improvement. It was sour.

Inge
12 September 2021

Was weer heerlijk! Alleen wel half uur later als verwachte bezorgtijd, maar was in t weekend.

Ro
8 September 2021

Super lekker zoals altijd, snel bezorgd

Priyanka
8 September 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd 😍 niet duur voor wat je krijgtđŸ„°

Marja
6 September 2021

Onze bestelling, vegetarische roti met ei, was super lekker!

Sebastiaan
5 September 2021
Astrid
3 September 2021
Ronald
30 August 2021

Heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

VW.
30 August 2021
Marlinda
29 August 2021

Eten heerlijk, lief dat bezorger excuses aanbood dat het een beetje laat was

anoniem
24 August 2021

Keurig op tijd bezorgd en eten was goed.

D.Zandbergen
23 August 2021

Goed warm eten,flinke portie,smaak was uitstekend,

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marion Breijer
22 August 2021

Snel bezorgd, heerlijk eten. Ik had alleen verzocht de namen of vd gerechten of vd personen op de gerechten te schrijven, helaas was hier niet aan voldaan. Met 6 verschillende personen die iets besteld hebben is het nogal een speurtocht naar het juiste gerecht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sonila
12 August 2021

Zoals Altijd erg lekker

Leon
11 August 2021

De smaak van elk gerecht was meer dan prima. Alleen de tandori kip was behoorlijk droog. Zonder slok drinken was die niet weg te krijgen.

B
11 August 2021
Yeliz
9 August 2021

elke keer super lekker en snel bezorgd

Ersan
8 August 2021
Rita
8 August 2021
Anoniem
1 August 2021
Lucas Creemers
29 Juli 2021

Zoals altijd uitstekend was de bezorging top. Eigenlijk de beste en snelle bezorging van alle restaurants in Hoofddorp, maakt niet uit welke dag of welk tijdstip. Dit keer waren alleen de roti's van ietsje minder kwaliteit.

J.E.B. Govers
27 Juli 2021
Lettie
25 Juli 2021

Peshawri naan is erg lekker

VW
24 Juli 2021

Geweldig zoals ALTIJD!

VW
21 Juli 2021

Het was weer top en heb zojuist opnieuw een bestelling geplaatst!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marja de Jong
21 Juli 2021

Heerlijk gegeten, kip iets aan de droge kant maar prima van smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
21 Juli 2021
Ro
20 Juli 2021

Alles was goed en lekker

Zwaanshoek
15 Juli 2021

top eten !!!!

Brenda
15 Juli 2021

Keurig op tijd geleverd. Chicken wings waren perfect. Butterchicken en Korma heb ik wel eens authentieker geproefd. Veel saus, te zoet en kip zelf was smaakloos. Lam was top!

Elisa
11 Juli 2021

Alles was heerlijk en keurig op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

bea
8 Juli 2021

echt heel lekker , alles goed warm ,heerlijke geurige rijst en verse naan

Cindy
8 Juli 2021

Eten was lekker zo als altijd. Prijs kwaliteit verhouden was goed. Afhaal adres mag wel een keertje aangepast worden, na maanden. Het correcte adres is dan wel om de hoek, maar echt gastvrij is het niet.

A. Mohamed Parmessar
5 Juli 2021

We hebben heerlijk gegeten. We gaan zeker vaker bestellen.

VW.
5 Juli 2021

Ik vergeet zo vaak een recensie achter te laten, maar zoals ALTIJD, was het weer helemaal top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dorry Polderman
4 Juli 2021

Wij hebben hier al vaker besteld en het eten is altijd verrukkelijk. Deze keer was alleen vergeten op de diverse maaltijden te zetten wat wat was. Maar als je gaat proeven kom je er snel achter wat de chicken vindaloo is!! Ook de gratis fles cola wordt gewaardeerd.

Sabine
3 Juli 2021

Roti met rundvlees/ketjap en 2 naan broodjes besteld. Heerlijk eten,gloeiend heet en keurig op tijd! Complimenten!

Hoofddorp
1 Juli 2021

top zoals altijd

VW.
30 Juni 2021

Geweldig, zoals ALTIJD!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Singh
28 Juni 2021

Very good onion pakodas, chana and kulcha. Especially onion pakodas made fresh with hint of green chillies.

Erik
27 Juni 2021

Heerlijk gegeten weer

Hoofddorp
25 Juni 2021

top eten echte aanrader !!!

kim
22 Juni 2021

Super lekker eten, en altijd op tijd! De porties zijn zelfs voor grote eters meer dan genoeg!

Astrid
18 Juni 2021
Sophie Juedes
15 Juni 2021

Delicious as always!

Erik
9 Juni 2021

Het eten was heerlijk, grote porties en snel bezorgd. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Zwaanshoekie
9 Juni 2021
N.b
9 Juni 2021

Goede prijs en lekker eten.

Sander
6 Juni 2021

Ik heb het wel eens beter gegeten. De egg fried rice was heerlijk maar ik vond de chickin Jal Frezi saus wat te waterig. De saus van de boterkip daarentegen was weer lekker dik en romig.

Co
4 Juni 2021

Iets meer boontjes zou mogen

Grant
30 Mai 2021

Delicious food, as usual!

VW
28 Mai 2021
Menno
24 Mai 2021

Erg smakelijke gerechten, kundig bereid. Dus genoten van het eten! Op persoonlijke noot, een klein minpuntje vormden de mixed pickles (achar) , deze waren, naar mijn smaak, erg zout.

Eric
23 Mai 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Donja
23 Mai 2021

Altijd superlekker, royale porties, zeer vriendelijke bezorgers en had ik al gezegd dat 't heerlijk eten is!! Heeft me nog nooit teleurgesteld, en dus durf ik ook nieuwe dingen te proberen. Ik hou ervan!

Marja de Jong
23 Mai 2021

Bestelling was op tijd. Gerechten goed verpakt en warm. Heerlijk gegeten!

Manuela
22 Mai 2021

De vis in de byriani was droog. Deze gerecht bestel ik vaak

Aya
22 Mai 2021

Lekkere butter chicken met rijst, voor mij doen ook een flinke portie! Gelukkig was het in de buurt, maar was prettiger geweest als ik van te voren wist dat ik mijn bestelling bij Tandoori Lounge moest ophalen.

Betty
20 Mai 2021

Het eten was weer ontzettend lekker, wij zijn altijd zeer tevreden. Bezorging was dit keer een half uur later dan aangegeven in de mail.

Riet
16 Mai 2021

Sneller bezorgd dan beloofd TOPP Kwaliteit was super ,had alleen wel iets meer kip in de butter chicken gemogen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk
15 Mai 2021

Good taste!

sanky29
13 Mai 2021

Fantastic food as usual Thank you for listening to the client We will come back

Muna
12 Mai 2021

Wederom heerlijk warm eten en was op tijd bezorgd. Ook een extra naan ontvangen. Ik blijf een trouwe klant

Najeeb
12 Mai 2021

Heerlijke eten! Bezorging was sneller dan verwacht/aangegeven. Eten kwam heet aan. Goed verpakt. Enige reden voor 4 ipv 5 sterren bij kwaliteit, is dat er m.i. iets meer vis bij de vis massala mag ;-)

Fem
12 Mai 2021

Top

Cha
4 Mai 2021

Altijd heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert Kampman
2 Mai 2021

Heerlijke Surinaamse roti met kip gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding, netjes op afgesproken tijd geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben Arxhoek
1 Mai 2021

Mooi op afgesproken tijd geleverd en heerlijk eten

Mellissa
28 April 2021

Aangenaam verrast. Lekker eten. Was bang dat het te scherp of gekruid zou zijn maar totaal niet. Erg lekker

Bart
28 April 2021

Super lekker gegeten! Alles precies op tijd volgens afspraak binnen, goed heet qua temperatuur en echt erg lekker! Aanrader!

Erik Jan
27 April 2021

Erg lekker gegeten. Echt de moeite waard om bij Indian Taste te bestellen. Gaan we zeker nog een keer doen.

Singh
27 April 2021
Ger
27 April 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd!

Robert
27 April 2021

Eten was vers gemaakt en goed verpakt zodat het goed warm was toen ik thuis kwam. De smaak was prima, maar niet zo smaakvol als ik van Indiaas eten gewent ben.

Mirjam
27 April 2021

Eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar! Keurig op tijd en warm bezorgd. Ruime porties en echt heerlijk gegeten.

Paulina
27 April 2021

Super lekker, goede porties!

Jasper
27 April 2021
Arakelian
27 April 2021

2x besteld, heerlijk eten, goede en snelle bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco Stroobach
26 April 2021

Het was weer top, zoals altijd

Sharlinie
17 April 2021

Wederom heerlijk gegeten! Het eten komt op tijd en lekker warm aan!

Rianne
16 April 2021

Eten smaakte weer zeer goed. Bezorging was snel en er was rekening gehouden met de opmerkingen die ik erbij gezet had. Top!

Albert
16 April 2021

Smaakt heel goed en niet duur. Snelle levering en goed op temperatuur.👍

Lettie
16 April 2021

Lekker, meer dan genoeg, snel. Kortom, helemaal goed.

Ronald
12 April 2021

erg lekker

Amr Nassar
12 April 2021

Food is perfect, delivery on time, we enjoyed it so much

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Siham
9 April 2021

Heerlijk zoals altijd!

Souad
7 April 2021

Het eten was helaas koud en slap. De vorige keer was het een stuk beter.

Floor
6 April 2021
Rian Hoog
5 April 2021

Bestelde loempia is niet geleverd helaas, jammer en dit is bij ons de 2e keer op rij dat een bestelling niet geheel compleet is. Vorige keer werd wel netjes halverwege de avond alsnog de eerder vergeten spekkoek geleverd. De bestelling zou om 18:30 geleverd worden echter is deze uiteindelijk om 19:06 bij ons geleverd. Ik kan mij voorstelen dat het vandaag, tweede paasdag, drukker is dan normaal waardoor bestellingen iets later kunnen komen. Echter meer dan 35 min. voor een time-order vind ik wel erg ruim. Wellicht een verbeterpunt voor u in de toekomst, compleet en op tijd leveren of de klant informeren over de vertraging. Het eten was overigens goed warm, prima op smaak, lekker gekruid en smaakvol: wij hebben lekker gegeten.

Do
4 April 2021

Heerlijk en snel bezorgd!

M&J
3 April 2021

Prima eten weer, aardige bezorger!

Neal de Kort
2 April 2021
Lucas
28 MĂ€rz 2021

Geweldig lekker zoals altijd..!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marco
28 MĂ€rz 2021

Eten zoals altijd prima, kwam alleen 3 kwartier te laat

Aditi
27 MĂ€rz 2021

Delicious vegetarian food! Ordered Paneer Jalfrezi and Daal Makhani. All the food personalization is being well taken care of 👌

Luminita
24 MĂ€rz 2021

Eten - heerlijk, levering - snel , voor herhaling vatbaar!

Vlietstra
24 MĂ€rz 2021

Taaie garnalen in het gerecht, eerdere ervaring was positief. Nu dus wat minder.

Chakir
23 MĂ€rz 2021

Wij hebben genoten! Snelle levering ook! Dank!

A.K.J. Muller
22 MĂ€rz 2021

Heerlijke maaltijd Prima op tijd bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Buijs
18 MĂ€rz 2021
Jacqueline Thatcher-van Esveld
18 MĂ€rz 2021

Eten smaakt authentiek en erg lekker.

Pri
16 MĂ€rz 2021

SUPER lekker eten en snelle bezorging đŸ‘ŒđŸŸ

Xay
15 MĂ€rz 2021

Elke keer weer genieten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Caren
14 MĂ€rz 2021

Als altijd heerlijk!

Maarten
13 MĂ€rz 2021

We hadden 2 X 2 Indiase curry's, 2 met kip en 2 met lam en deze waren voortreffelijk. Veel en heerlijk mals vlees en de saus was uitstekend, heerlijke smaak en niet te pittig. Voor herhaling vatbaar. We waanden ons in India.

SV
12 MĂ€rz 2021

Lekkar food

Do
11 MĂ€rz 2021

Zoals altijd geweldig! Super snelle levering

Kaptim
11 MĂ€rz 2021

Snel, warm en heerlijk! Aanrader.

Timo
10 MĂ€rz 2021

Heerlijk smaakvol eten. Geweldige prijs kwaliteit verhouding

Jos Borsboom
8 MĂ€rz 2021
Marou
7 MĂ€rz 2021

Eten altijd warm en top! Hierdoor bestel ik altijd weer bij jullie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vincent
7 MĂ€rz 2021

Ondanks zaterdagavond, keurig op tijd. En weer erg lekker zoals altijd!

Hogerwerf
4 MĂ€rz 2021

Zeer blij met dit restaurant. smaak fantastisch en echt heet aangeleverd. Ga dit zeker nog eens doen.

Jaap
2 MĂ€rz 2021

De Roti was gewoon een dikke pannenkoek al met al had die recht wat dunner mogen wezen, de helft hebben wij weggegooid jammer

Rc
27 Februar 2021
VW
26 Februar 2021

Goddelijk, zoals altijd. Vooral de butter chicken :D

Chantal
25 Februar 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Vincent Pilon
24 Februar 2021

Was weer heerlijk, en mooi op tijd.

Petra Van Soelen-Zwaneveld
22 Februar 2021

Was zalig! Op tijd bezorgd, goed warm (zeer warm zelfs) en voldoende! Voor herhaling vatbaar!

Lamiae
21 Februar 2021

Heerlijk gegeten !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Paula
21 Februar 2021

We hadden een menu voor twee personen. Was absoluut genoeg en smaakte heerlijk. De bezorging was perfect op tijd een vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Singh
20 Februar 2021

Good pakodas. Aloo matar very watery.

J.p
20 Februar 2021

Vrij weinig voor de prijs, lekker zoals altijd.

Gab
15 Februar 2021

Lekker kruidig en vol van smaak! Ik ga zeker vaker bestellen!

Sonila
14 Februar 2021
VW
14 Februar 2021

Zoals altijd: zeer tevreden!!!

Msb
13 Februar 2021
Faniza
12 Februar 2021
M&J
11 Februar 2021

Heerlijk eten goed heet (temperatuur) bij bezorging. Vriendelijke bezorger die ondanks de gladheid en dit weer prima op tijd was!

Melanie
7 Februar 2021

Super lekker eten!

Co
6 Februar 2021

Smakelijke roti kip kerrie

Jan Vrolijk
6 Februar 2021

Het was een heerlijk en goed verzorgd menu.

Larissa
6 Februar 2021

Super lekker gegeten en vette 9

Priyanka
5 Februar 2021

SUPER goede bezorging, eerder dan werd aangegeven 😃 en onwijs lekker eten! Was ook nog echt warm

Marco
2 Februar 2021

Prima zoals altijd. Nou altijd altijd altijd, het is ook wel eens hommelus

Erik
1 Februar 2021

Prima en keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

mohamed ibrahimi
1 Februar 2021

verrukkelijk!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ama
31 Januar 2021

Erg lekker en veel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Susan
31 Januar 2021
Emiel
30 Januar 2021

Heerlijk gegeten. Goede porties en lekker gekruid.

Andy Bellm
30 Januar 2021

Top.

mohamed ibrahimi
30 Januar 2021

GE-WEL-DIG-!

Do
29 Januar 2021

Heerlijk zoals altijd!

Guco
27 Januar 2021

Prima eten, kip iets aan de droge kant, linzen heerlijk. Mooi op tijd bezorgd.

Nick
25 Januar 2021

Heerlijk gegeten. Het was snel geleverd en de temperatuur was uitstekend. Kwaliteit is dik in orde. We hebben genoten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bilal
25 Januar 2021

Lekker eten en snel bezorgd. Ga zo door!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anne
20 Januar 2021

Goed op smaak, genoeg, warm geleverd, prima service

Aditi
20 Januar 2021

Tasty food, customised as needed.

S. Boon
19 Januar 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten! Ook netjes op de aangegeven tijd.